Ben jij een expert op het gebied van gezondheid? Heb je het nodige te vertellen en zoek je een goed platform om je eigen website bekender te maken? Dan is het mogelijk om gastblogger te worden bij ClaimYourHealth.nl!

ClaimYourHealth werkt met een aantal vaste bloggers, maar is altijd op zoek naar ervaren schrijvers die gepassioneerd kunnen schrijven over onderwerpen als voeding, beweging, ontspanning en het psyche.

Als je auteur wilt worden, dan zijn dit de spelregels:

  • We plaatsen alleen inhoudelijke artikelen, gericht op het delen van kennis en visie. Content met een promotioneel karakter, wordt niet toegelaten.
  • Als auteur schrijf je op persoonlijke titel (en niet uit naam van een organisatie). Juist jouw mening maakt een artikel interessant. De organisatie waarvoor je werkt kan uiteraard wel bij je naam en in je profiel vermeld worden.
  • We werken alleen met unieke content, dat betekent dat artikelen speciaal voor ClaimYourHealth.nl worden geschreven en niet in vergelijkbare vorm op een andere site mogen worden geplaatst.
  • Artikelen op ClaimYourHealth.nl zijn altijd wetenschappelijk onderbouwd en gaan over de nieuwste inzichten, die toegepast kunnen worden op het dagelijks leven.
  • Kwaliteit gaat altijd boven kwantiteit. We willen onze gastbloggers de mogelijkheid geven om de onderwerpen echt uit te diepen. Dat betekent dat een artikel minimaal moet voldoen aan 1000 woorden.
  • Een artikel mag maximaal 1 link hebben naar bijvoorbeeld je eigen website. Deze link mag niet naar een verkooppagina of optin pagina leiden.

We krijgen wekelijks vele aanmeldingen van mensen die voor ons willen schrijven. Om onze selectie zo zorgvuldig mogelijk te kunnen doen, willen we graag alvast een conceptartikel (voor eventuele publicatie op ClaimYourHealth.nl) van je ontvangen. Als we denken dat er een goede match is, dan zullen we je benaderen voor extra informatie en maken we graag verdere afspraken.